FTP: viikko 12, osa 2

Pohdiskeluni läpseistä päätyi siihen, että viikossa en kuitenkaan saa ratkaisevaa eroa aikaan oman kuntoni suhteen. Siksi en ehkä turhaan ryntää lepopäivinäkin lenkille ja uuvuta itseäni turhaan. Sen sijaan keskityn käymään ahkerasti kaikissa tarjolla olevissa treeneissä ja koitan ujuttaa sinne niin paljon crossoveria kuin mahdollista. Ei minun tarvitse valita sen välillä, että treenaanko ihan hulluna vai en ollenkaan. Treenaan sen verran kuin tuntuu järkevältä ja katson mihin se riittää. Aina sitä saa uuden mahdollisuuden myöhemmin. (Kyllä, minulla on taipumusta hetkellisesti ylireagoida ja sitten kun olen nukkunut asian päälle, todeta, että olen ollut hupsu.)

Perjantaina sain uudet ulkorullani. Ne olivat tosiaan huomattavan pehmeät ja läpi asti samaa materiaalia. Eivät siis mitkään super hienot tai kalliit. Pääsiäisenä kävin kotikotona ja nappasin vanhoista inline luistimistani laakerit. Ne olivat ABEC 5-laatuiset ja molemmin puolin metallisuojatut. Naputtelin ne paikoilleen uusiin ulkorulliini. Koska rullat olivat kauttaaltaan vähän joustavaa muovia, laakerit tuntuivat menneen vähän vinoon ehkä. Ainakin kun niitä pyöritti sormien välissä, ne vempottivat vähän. Täytyy katsoa voisiko niille vielä tehdä jotain.

2017-4-23

Perjantaina oli myös höntsä. Porukkaa oli jopa aika paljon. Tehtiin vähän hittejä pacelinessa ja muuten luisteltiin isossa pakassa. Ja tehtiin erilaisia juttuja aina tehtäväpisteillä. Vapaina hetkinä alussa ja lopussa yritin vähän keskittyä crossovereihin ja etenkin siihen, että pysyn matalalla ja potkin vauhtia molemmin jaloin. Höntsän jälkeen oli porukkaa tulossa kokeilemaan derbyä ja jätin kamani sinne lainaan. En kyllä tajunnut ottaa niille mukaan mitään laukkua, mutta sielläpähän ne kuitenkin odottavat minua sitten sunnuntaina, kun on ”ylimääräiset” treenit.

Lauantaina oli sääntöilta yhden tyypin kotona. En päässyt ekaan syystä tai toisesta, mikä on harmi, koska silloin käytiin pakkaan liittyviä sääntöjä ja ne ovat tosi monimutkaisia. Tosiaan minareiden lisäksi sääntökoe on toinen asia, joka pitää suorittaa ennen kuin saa pelata. Sääntöjä on paljon ja osa niistä on aika monimutkaisia. Plus kaikki on englanniksi. Minulle tämä ei niin ole ongelma, mutta se ehkä johtuu osin siitä, että olen tottunut lukemaan tutkimuksia englanniksi ja ne, kuten säännötkin, tuppaavat olemaan vaikeasti kirjoitettuja. Mutta joka tapauksessa organisoitu sääntöjen opettelu on ihan hyvästä ja sai tosiaan kysellä juttuja. Tänään oli vuorossa rangaistukset ja niihin liittyvät jutut.

Sunnuntaina oli ylimääräiset treenit, joihin tietysti menin päättäväisellä innolla. Tehtiin taas monenlaista skilliä lämmittelyksi ja sitten pitkä pätkä erilaisia paceline-juttuja. Ja vähän seinän pitämistä/sen läpi puskemista. En ollut erityisen vahva läpi puskemisessa, mutta oli se silti ihan hauskaa. Tehtiin myös muutamaa toe stop -drilliä. Ja lopussa vähän kikkailtiin ja yritettiin liukua kyykyssä yhdellä luistimella. Itse ajattelin sen olevan ihan mahdotonta ja meille sanottiin paljon, että kokeilkaa ihan rauhassa vaan vaikka perus yhden jalan luistelua. Mutta monen kokeilun jälkeen pystyin kuin ihmeen kaupalla ensin yhden jalan liu’usta nostamaan jalan suoraksi eteen toestopista pitäen ja sitten varovaisesti laskeutumaan kyykkyyn ja liukumaan siinä hetken. Se tuntui huimalta; tuli sellainen ”äiti kato, ilman käsiä”-fiilis, kun onnistui.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑