FTP: viikko 12, osa 1

Maanantaina oli tiedossa pelinkatseluilta. Sinne kokoontui sekalainen läjä seuran tyyppejä fresareista joukkuelaisiin, reffeihin ja muihin. (Ja taas pidettiin esittelykierros.) Kaikki toivat jotain syötävää ja omat juomat. Ensin katsottiin maailman huipputason peli Gotham vs Rose City vuodelta 2016. Pelin seassa tuli paikalla olevilta kokeneemmilta paljon taustaa pelaajista ja selostusta pelitaktiikoista ja pelin tapahtumista. Se oli ihan avartavaa. Seuraavaksi katsottiin viimeisimmän Nantes-turnauksen oman tiimin peli One Lovea vastaan. Oli hauskaa seurata pelissä olleiden tyyppien reaktioita omaan pelaamiseensa. Oli mahtavaa viettää aikaa rennoissa merkeissä ja vähän taas tutustua muihinkin kuin fresareihin ja fresarikurssilla valmentaviin.

2017-4-19 peli-ilta

Keskiviikkona oli vihdoin taas fresaritreenit. Ilma oli vaihteeksi kiva ja pyöräilin treeneihin. Porukalla seisoskeltiin oven ulkopuolella, koska ainoa avaimellinen oli tulossa aika myöhään. Joten vedimme sitten off skates -lämmittelyn ulkona sillä aikaa. Päivän teema oli kenties minareita ajatellen juttujen kertaaminen. Tehtiin hiukan kaikenlaisia jarrutuksia ja hyppyjä ja muuta lämmittelyksi ja hiottiin vähän hittaamista. Ja tehtiin temppurataa. Ja otettiin aikaa parista minarivaatimuksesta. Ensinnäkin pujottelusta, jonka tällä kertaa pääsin kuin pääsinkin alle kuuteen sekuntiin, toisin kuin viimeksi.

Ihan lopuksi tehtiin vielä läpsit. Olin rehellisesti hiukan pettynyt, kun pääsin ”vain” 25 kierrosta. Tiedän, että se olisi jollekulle muulle jo paljon ja että se on yhden kierroksen parempi kuin viimeksi, mutta silti. Minareihin on tasan viikko tästä treenikerrasta. Tämä laittaa minut miettimään omaa motivaatiotani. Otanko minareista itselleni sellaisen projekti, jonka läpäisemisen otan itselleni tärkeäksi ja henkilökohtaiseksi? Yritän jotenkin viikossa kohottaa kuntoa ja tekniikkaani niin paljon, että minulla olisi mahdollisuuden läpäisyyn. Ja olen sitten ihan uskomattoman pettynyt, jos niin ei käy. (Ja joskus myöhemmin ehkä ylpeä itsestäni, kun ainakin yritin kovaa.) Vai otanko tämän enemmän omalla painollaan? Treenailen rauhassa ja menen minareihin katsomaan, kuinka käy. Olen silti vähän pettynyt, jos en läpäise, mutta voin ainakin todeta syyksi riittämättömän treenaamisen. (Ja ehkä kokea jonkun pienen pistoksen siitä, että en oikeasti yrittänyt täysillä.)

Ehkä annan tälle pohdinnalle päivän-pari aikaa ja yritän keskittyä siihen, että olen sentään oppinut käännökset aika hyvin, että pääsin tänään pujottelun läpi alle 6 sekunnissa ja että pääsin ainakin yhden kierroksen enemmän kuin viimeksi. Ja itseasiassa joka tapauksessa tulevan viikon aikana on aika paljon ylimääräisiä treenejä, joten en tiedä mitä enempää oikeastaan voin edes tehdä viikossa kuin käydä ahkerasti treeneissä ja keskittyä ehkä crossover-tekniikkaani.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑