FTP: viikko 11, hei me scrimmataan!

Tiimiläiset olivat rantautuneet Suomeen pelireissultaan. Myös paljon fresareita oli saapunut taas paikalle keskiviikkona. Treeneissä oli siis paria viimeisintä viikkoa enemmän porukkaa, mikä oli oikeastaan ihan mukavaa. Alkutreenien ajan kertailtiin paljon juttuja, jotka ovat aiheuttaneet haasteita: aurajarrutusten saamista terävämmiksi, kääntymisiä ja T stoppeja. (Sain kehuja käännöksistäni. (๑^‿  ^๑) )

Treenien loppuvaiheilla meitä odotti yllätys: ihka ensimmäinen scrimmi! Pelipaidat joukkueiden merkkaamiseen olivat pesussa, joten joukkueet määräytyivät sen mukaan, minkä värinen paita kenelläkin sattui olema päällä. Jakauduttiin mustaan ja värikkääseen tiimiin. Meille kerrottiin ensin, miten radalle on tapana asettua ja sitten laitettiin vaan ensimmäinen jami pyörimään. Itse aloitin blokkerina. Se oli aika vaikeaa, kun piti onnistuneesti liikkua yhdessä muiden blokkereiden kanssa.

rdo_first scrimmage
Käytän näitä saukko-meemejä ihan hirveesti, mut ne on niin osuvia.

Välillä vaihdettiin jammeria ja päätin kokeilla. Se oli jännittävää. Jotenkin tiettyyn pisteeseen asti sitä järkeili ja mietti mistä olisi hyvä yrittää läpi, muuta sitten jotenkin ajatukset tyhjenivät ja sitä vain puski jostain läpi. Jammerina olo oli tosi jännittävää, koska siinä on kovasti huomion keskipisteenä. En tiedä pidinkö siitä vai en. Yleensä tuppaan kuitenkin viihtymään enemmän osana porukkaa ja sen tuomaa näkymättömyyttä. On myös huomioitava, että meille on treeneissä opetettu enimmäkseen blokkereiden taitoja ja ehkä ihan kerran tai kaksi jotain jammaamiseen liittyvää, joten väkisinkin blokkaaminen tuntui tutummalta.

Jamien välillä oli myös joka kerta tauko, jolloin meille kertoiltiin, mitä rangaistuksia kukakin olisi saanut/sai tai selitettiin miksi jokin asia tapahtui niin tai näin. Itse olisin saanut ainakin kaksi tai kolme rangaistusta. Hups? Olin jotenkin niin innostunut, että yritin vain tosi kovalla innolla ilman sitäkään vähä muistelua säännöistä. Kieltäydyn kuitenkin olemasta itselleni ihan hirveän ankara tässä vaiheessa, kun vasta kokeillaan ja opetellaan.

Palasin takaisin blokkeriksi taas ja ehkä pidin siitä kuitenkin enemmän. Hauskinta oli olla bracena. (breissinä? en koskaan osaa päättää kirjoitanko anglismit sen mukaan, miten ne englanniksi kirjoitettasi vai sen mukaan miltä ne suomeksi kuulostavat. Oma pet peeveni on, kun ihmiset kirjoittavat sen mukaan, miten se äännetään suomeksi, ja minulta menee viisi minuuttia tajuta, mitä tällä nyt taas tarkoitetaan.) Silloin näki jammerin koko ajan ja tunsi tavallaan olevansa edes vähän kontrollissa asioista, kun sai huudella kokoajan ”out, out, out, !!, in, in in” ja ”seinä kasaan!”.

Arvatenkin scrimmin ja treenien jälkeen kaikki olivat kovin adrenaliini-pärinöissä ja innoissaan. Itse olin innoissani uudesta kokemuksesta ja siitä että selvisin taas läpi uuden, jännittävän koitoksen. (Intoani himmensi vähän vain ne rangaistukset.) Seuraavana päivänä saimme myös nähdä videomateriaalia scrimmaamisestamme. Kyllähän se aika kankealta ja hassulta näytti, mutta yhdessä niitä sitten naureskeltiin ja intoiltiin ja jaettiin fiiliksiä fresareiden facebook-ryhmässä.

Aikaisemmin viikolla bongasin facebook-kirppikseltä ulkorullat ja onnistuin ensimmäisenä kommentoimaan haluavani ne. Ne olivat pinkit Radar Zen 85A-rullat, joilla oli rullailtu ihan pari kertaa. Olen jo jonkin aikaa katsellut ulkorullien perään, koska kevät on tullut/tulossa ja teiltä aletaan harjata soraa pois. Ja nämä olivat vieläpä aika halvat (30 e + posti kahdeksasta rullasta ilman laakereita), kun tyyppi oli saanut ne jossain paketissa, mutta omisti jo paremmat ulkorullat. Itselleni ei niin ole väliä ovatko ne super hyvät vai eivät; kunhan pääsen luistelemaan treenien ulkopuolella.

Perjantaina ei tosiaan ollut treenejä pääsiäisen takia. Ja kieltämättä itsellänikin olisi ollut pääsiäismenoa kuitenkin. Nyt odottelenkin ulkorullieni saapumista ja toivon, että Suomen sää päättäisi pian, että onko nyt kevät vai sataako vielä vähän lunta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑